Als Jozef je zoon is

Over bevrijding uit familiepatronen, toen en nu

Het heden wordt soms ingehaald door schaduwen uit het verleden. Vroegere keuzes bepalen vaak ons reageren en handelen van vandaag. Dat gebeurde ook bij de aartsvader Jacob over wie we in de Bijbel kunnen lezen. De keuzes die hij maakte, de woorden die hij uitsprak en de acties die hij ondernam, drukten een stempel op zijn eigen leven en dat van zijn vrouwen en kinderen. Zowel positief als negatief. Maar ondanks alle fouten, toont Jacobsleven vooral de genade van God, die in volle glorie zichtbaar wordt in de ‘zoon van zijn ouderdom’, Jozef. Een tiener die ervoor kiest om totaal anders met het leven om te gaan dan alle voorbeelden uit zijn jeugd!

Jacob en zijn zonen zijn geen mythische figuren uit de oudheid, maar blijken verrassend modern te zijn in hun handel en wandel. Ook wij maken elke dag keuzes en hebben te maken met de gevolgen daarvan. De geschiedenis van Jacob en zijn zonen toont ons dat God nog steeds getrouw is en zich aan Zijn beloften houdt.
Ondanks al ons falen, onze twijfels en onze teleurstellingen, komt Hij met ons leven tot Zijn doel. Teun Stortenbeker brengt in dit boek het leven van Jacob en zijn twaalf zonen zo dichtbij dat menigeen zichzelf zal herkennen.

Als Jozef je zoon is van € 7,50 nu voor € 2,00 exclusief € 3,25 verzendkosten

Klik hier om direct te bestellen.